Roser López Espinosa estrena Trama al Mercat de les Flors

0
trama roser lópez espinosa

Del 9 al 12 de maig 2019
Mercat de les Flors. Barcelona
20 h (dg 18 h)
Entrades: 16 € / compra online

Trama. Roser López Espinosa

El treball coreogràfic de Roser López Espinosa es basa en una forta fisicalitat, amb una gran passió per la precisió, la delicadesa, elements acrobàtics i el detall. La complicitat i el treball d’equip es donen la mà en un imaginari vital i ple de joc, de poètica refinada i un toc d’humor.

Formada a la MTD d’Amsterdam, ha treballat amb coreògrafs com Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Pere Faura o Iago Pericot. El seu treball com a creadora li ha valgut el reconeixement amb diversos premis i és regularment present a escenaris internacionals amb peces com Lowland, Novembre o Hand to hand.

Al 2017-18 vam poder veure L’estol per a la Producció Nacional de Dansa. Coreògrafa invitada per companyies internacionals com Conny Jansen Danst (Holanda) i Skånes Dansteater (Suècia). Col·labora amb cies de circ com Circ Pànic i properament XY (França) a la tardor 2018. Artista resident Mercat de les Flors 2018-20.

Concepte i coreografia Roser López Espinosa / Creació i dansa Nora Baylach, Roberto Provenzano, Magí Serra, Anamaria Klainšcek, Noé Ferey / Assistent Cecilie Schyth Kjær / Música original Marck Drillich / Disseny espai lumínic Joana Serra / Disseny d’espai escènic Maria Alejandre, Roser López Espinosa / Vestuari Lluna Albert / Col·laboració en la dramatúrgia Marta Galán Sala / Assessorament de moviment acrobàtic Špela Vodeb / Assessorament de moviment Sol Vázquez / Producció executiva i management Carmina Escardó – DROM

Coproducció Mercat de les Flors, Quinzena Metropolitana, festival Temporada Alta, Lowland Performing Arts SL / Amb el suport Atrium Viladecans, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

-Publicitat-