Ara o mai, un llibre sobre reptes. Núria Picas

0
Ara o mai Núria Picas

Dijous 30 de maig de 2019
Biblioteca de Ponent. Plaça d’Ovidi Montllor, 5
20.00 h
Entrada lliure

Ara o mai, Núria Picas

Un nou llibre de l’esportista d’ultratrails sobre els grans reptes que ha afrontat els últims quatre anys.

Núria Picas, que tot just ha estat guardonada amb la Creu de Sant Jordi 2019, ens visitarà durant la setmana de l’esport. En aquesta trobada ens explicarà les experiències que la van dur a escriure el seu darrer llibre, titulat “Ara o mai”. L’activitat es durà a terme amb l’acompanyament d’un vídeo i d’una xerrada.

«No em cansaré mai de repetir-ho: qui té un somni, té un tresor.
I a nivell esportiu jo en tenia un, i de molt gran”

Un llibre de maduresa, escrit des de la serenitat de descobrir que els fracassos arriben i que superar-los genera una gran capacitat de resiliència. Una reflexió sobre l’esport, sobre els camins que tries a la vida, sobre seguir els somnis i viure amb passió tot allò que s’esculli. I sobre afrontar la vida amb els seus moments clars però també amb els seus moments més obscurs. Campiona del món d’ultratrails i esportista compromesa, Núria Picas reflexiona amb serenor sobre els últims èxits però també els fracassos que ha hagut d’afrontar en els darrers quatre anys. Quan una està acostumada a guanyar, el perdre i les dificultats que se’n deriven esdevenen un gran repte. I ella l’ha superat i n’ha tret un creixement profund i ferm.

-Publicitat-