Matí de contes al Librerío

0
matí de contes sabadell librerío

Dissabte 1 de juny de 2019
Librerío de la Plata. Sant Jaume, 8
12.00 h
Entrada lliure

Matí de contes al Librerío amb la Susagna, de l’Editorial Juventud
La gallineta Xerrapeta. De David Ezra Stein

És hora d’anar a dormir de la gallineta roja i li reclama al seu pare un conte per anar a dormir. Però cada vegada que comença un conte nou, la gallineta xerrapeta l’interromp. Des de Hansel i Gretel fins a La Caputxeta Vermella, la gallineta no es pot estar d’irrompre els contes per salvar els seus personatges. Finalment el pare, cansat de ser interromput, demana a la gallineta que li llegeixi un conte. Un conte divertit per a l’hora d’anar a dormir que mantindrà atents els nostres pollets.

Panxa de balena d’António Jorge Gonçalves

Ja que els seus pares prefereixen quedar-se al llit una estoneta més abans que aprofitar un dia magnífic d’estiu, la Sari decideix anar a la platja tota sola. Allà troba al petit Blau, que construeix un vaixell per navegar a la terra-on-MAI-NINGÚ-s’avorreix. Junts salpen cap a l’aventura, fins que els sorprèn un temporal i la Sari va a parar dins de la panxa d’una balena. En Blau, de tornada a la platja, troba una manera de rescatar-la, fent ús de la seva millor inventiva.

Un llibre sobre el poder de la imaginació que habita en l’ésser humà durant la infància i que, malauradament, sembla abandonar-lo a mesura que els anys passen…

L’Ànec emmurriat de Joyce Dunbar

L’Ànec està emmurriat! L’estany està sec, i, a més a més, un petit núvol gris el segueix a tot arreu. Què poden fer els amics de l’Ànec per animar-lo?

Tothom té dies en que res sembla anar bé i aquesta bonica història va de com els amics de l’Ànec intenten animar-lo. Però també ens explica com de contagioses poden ser les emocions, amb aquest núvol gris que es va estenent sobre tots i fent que tots estiguin emmurriats.

Un conte sobre l’amistat, amb final feliç, amb les tendres i divertides paraules de Joyce Dunbar i l’inimitable estil de les il·lustracions d’Horácek.

-Publicitat-