Pessics. Mostra de microteatre de Sant Quirze

0
pessics mostra de microteatre de Sant Quirze

Espai d’Arts Escèniques
Carrer del Pintor Vila Puig. Sant Quirze del Vallès
Dissabte 18 de maig, 18.30 a 21.00h
Entrades: general anticipada (fins el 12 de maig): 8€ / General: 10€ / Socis EspaiSQV i menors 18 anys anticipada: 5€ /socis EspaiSQV i menors 18 anys: 6€ / compra online

El carrer Pintor Vila Puig es tornarà a convertir en la gran avinguda del teatre de Sant Quirze, amb la segona edició de la mostra de microteatre Pessics.

Es podran veure un total de 6 obres, amb una durada de 15 minuts cadascuna. Els espectadors tenen temps de fer tot el recorregut i veure-les totes.

Les obres que es podran veure
Allò inevitable 

La vida està plena de moments per morir. La mort és inevitable. Però potser hi ha circumstàncies i petits actes que ens poden fer dubtar. Potser alguna mort hagués pogut ser evitada.

Amor a mort

Un sopar romàntic entre dos ex… organitzat amb un propòsit molt clar… perquè l’ocasió s’ho mereix…Però potser no surt exactament com ho tenien previst!

El Museo

Algú ha comès un acte vandàlic en un museu. Un vigilant una mica ximple i una famosa experta en art són l’única esperança per descobrir el culpable. Ells i els visitants del museu.

El número

Un sala d’espera. Dos joves miraran de posar-se d’acord arran d’una estranya confusió. Què series capaç de fer en la seva situació? Què separa l’èxit del fracàs?

Marcos & Tino’s
Dos estilistes en crisi. L’econòmica i d’altres. A un l’avorreix la monogàmia. A l’altre tanta promiscuïtat. I al capdavall, hi ha la necessitat d’estimar.
Salsa Golf

En Dani i en Carlos s’han d’explicar una cosa important però cap d’ells s’atreveix a començar. Potser els eufemismes poden ajudar. O no.

Escenaris on es faran les 6 obres

Corraló
dalt de l’escenari de la sala Muriel Casals
carrer Sant Ignasi
Casa de Cultura Vila Puig
L’Estraperlo
Antic local de Motaris

-Publicitat-