Homenatge a Catalunya

0
homenatge catalunya george orwell

Dijous 20 de juny 2019
Librerío de la Plata. Sant Jaume, 8
20.00 h
Entrada lliure

Homenatge a Catalunya

La il.lustradora Andrea Lucio i el periodista Jordi de Miguel són els creadors d’aquest còmic editat per Debate i Rosa dels Vents. Una adaptació gràfica i actualitzada del clàssic de George Orwell.

Un passeig per la Barcelona d’Orwell en format còmic. Sense cap dubte, Homenatge a Catalunya és una de les obres més imprescindibles que hi ha sobre la guerra civil espanyola. Ara que es compleixen vuitanta anys de la seva primera edició, Jordi de Miguel i Andrea Lucio l’adapten al format còmic per retre homenatge a un dels llibres més importants del segle XX presentant alguns dels escenaris de la Barcelona d’Orwell amb un enfocament periodístic i modern, aconseguint així una sensació de joc entre passat i present i convertint l’experiència d’Orwell en un mirall en el qual es reflecteix una Barcelona repolitizada.

-Publicitat-