L’espectacle inaugural del Fresc Festival exhaureix les localitats

0
fresc festival sabadell exhaurides
Una de les actuacions del Fresc Festival d'edicions anteriors | Juanma Peláez
Es tracta de la Nit dels Musicals, que també ha donat el tret de sortida en les dues últimes edicions

El Fresc Festival 2019 ha penjat el cartell de localitats exhaurides en la primera cita del certamen. La cita del 26 de juny, a l’Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell 1859, és la Nit dels Musicals, que, de fet, ha estat el tret de sortida en els dos últism anys. Enguany, es farà homenatge al Teatre Sant Vicenç de la Creu Alta, que ha celebrat el seu centenari.

Arran d’aquesta bona acollida, s’està estudiant obrir una nova funció de l’espectacle que tindria lloc el diumenge 30 de juny a la nit (21.30 hores) i ha establert una llista d’espera per tal que totes les persones interessades puguin saber si, finalment, es porta a terme.

La Nit dels Musicals està dirigit novament per Albert Gónzalez i compta amb Toni Ten com a director musical i amb les coreografies de Cristina Allande, amb Beatriu Boronat, Laura Lozano, Maria del Valle, Francesc Asens, Marcel Castillejo i Marc Pont, juntament amb un seguit de convidats sorpresa alguns dels quals rememoraran personatges que, al seu moment, van marcar la seva carrera teatral.

El Fresc Festival 2019 arrencarà el 26 de juny i s’allargarà fins al 22 de juliol al Jardí de l’Espai Cultura Sabadell. El programa inclou 27 propostes de música, teatre i escena familiar, entre d’altres. Entre alguns dels noms que visitaran la ciutat hi haurà Gerard Quintana, Àngels Bassas i Pep Poblet, Cesk Freixas, el cor Vakombà, l’obra teatral Les coses excepcionals, protagonitzada per Pau Roca; el saxofonista Dani Nel·lo, la comèdia Al Sostre, amb Oriol Grau i Pau Ferran; Arnau Tordera, el poeta Manuel Rivas, L’últim indi o Mishima.

-Publicitat-