Poesia i+ 2019. Caldes d’Estrac

0
poesiai+ caldes 2019

Del 4 al 14 de Juliol de 2019
Festival d’estiu Fundació Palau. Carrer Riera, 54 Caldes d’Estrac

Poesiai+

Aquest festival és una taca de tinta que es va estenent per diversos espais, coordenades i constel·lacions creatives. És un festival d’irradiació poètica que en cada edició es va obrint a més escenaris, a més àmbits creatius i sobretot a més públics, perquè estem convençuts de la força de la poesia i sobretot del paper singular que pot jugar en la societat, com a eina, com a arma i com a espai d’evasió.

Aquest any el festival Poesia i + vol retre homenatge a la intimitat i al compromís que cadascú té amb si mateix cap a la poesia. Sense necessitat d’alçar la veu, sense estridències ni extravagàncies. Un activisme que no deixa de ser radical però, alhora, personal i silenciós.

El programa

Artistes com Maria Cabrera i Irene Fontdevila, Pau Vallbé, Clara Peya, Sílvia Bel, Pascal Comelade i Enric Casasses, Anna Pantinat, Ivette Nadal i Caïm Riba, Núria Martínez Vernis, Albert Pla i molts més seran al Poesiai+

-Publicitat-