Projecció internacional d’Aprendre a parlar amb les plantes

0
Marta Orriols apredre parlar plantes Sabadell

Dijous 6 de juny de 2019
La Llar del Llibre. Sant Antoni, 20
18:30h
Entrada lliure

Projecció internacional d’Aprendre a parlar amb les plantes

Xerrada sobre la projecció internacional del llibre  Aprendre a parlar amb les plantes de Marta Orriols, Premi Òmnium, i editat per Periscopi edicions.

L’acte anirà a càrrec d’Aniol Rafel, editor, i Marta Orriols, autora del llibre.

La Paula té quaranta anys, és neonatòloga i està viva. Quan una revelació i una pèrdua sobtada la porten a submergir-se en ella mateixa, emprèn un camí que l’endinsarà en la ràbia, la por, el desig i la reconstrucció personal, i que li despertarà l’instint de supervivència. Desorientada, s’haurà d’enfrontar fins i tot a ella mateixa per reorganitzar una geografia emocional que sent extingida.

El llibre

Aprendre a parlar amb les plantes és una novel·la delicada escrita des del punt de vista d’una dona que haurà de reconciliar-se amb un món que ja no reconeix. La narrativa de Marta Orriols, emotiva, intensa i reflexiva, ens convida a quedar-nos amb el que és essencial. Un llibre íntim que teixeix un relat proper capaç d’enfrontar-se al dolor més punyent amb una maduresa estilística molt poc habitual.

Marta Orriols Balaguer (Sabadell, 1975)

Els seus textos retraten la complexitat de les relacions humanes amb una prosa delicada i harmònica d’alta intensitat emocio­nal.

-Publicitat-