Sketching Portugal, de Mireia Gubianas

0
Sketching Portugal mireia gubianas

Dijous 27 de juny 2019
Bar Velòdrom. Ctra. de Prats, 2
19.30 h
Entrada lliure

Sketching Portugal, a gouache tour de la Mireia Gubianas

Presentació del llibre i exposició amb algunes de les il.lustracions que hi apareixen. A càrrec de la seva autora, l’actriu i dibuixant sabadellenca Mireia Gubianas.

El llibre, que s’ha editat gràcies a una campanya de Verkami on hi han col·laborat més de cent mecenes, és el resultat d’un viatge de cinc setmanes per Portugal, una ruta a través dels dibuixos fets amb la tècnica del gouache aplicada a l’Urban Sketching, o dibuix urbà, que es defineix com la pràctica del dibuix en directe de la realitat que ens envolta.

Sabadell compta amb un grup important i molt actiu d’Urban Sketchers amb el nom Dibuixant Sabadell que organitzen periòdicament trobades per dibuixar la nostra ciutat. Coincidint amb la presentació del llibre s’ha organitzat una trobada a la plaça Creu Alta el 27 de juny a les 17.30h oberta a tothom qui tingui ganes de dibuixar.

-Publicitat-