Mishima presenta Ara i Res amb les entrades esgotades

0
mishima fresc festival sabadell

Dilluns 22 de juliol 2019
Amfiteatre Jardí Espai Cultura. D’En Font, 1
21.30 h
Entrades: 20 €

Mishima presenta Ara i res

Després d’acomiadar amb dos clamorosos soldouts a l’Apolo un 2018 que s’iniciava amb la publicació del tribut a Set Tota la Vida i que, amb motiu de la presentació del seu últim àlbum Ara i res, els ha permès oferir algunes de les actuacions més emotives i multitudinàries de la seva carrera, els Mishima passen aquest 2019 el seu millor moment.

Amb un David Carabén en el seu cim com a autor e intèrpret, la banda sona més Mishima que mai: més descreguda i alhora més romàntica, més despullada però també més sentida, més planera però també més literària. En definitiva, el principi d’una maduresa justa i necessària per a el pop cantat en català.

INTÈRPRETS

David Carabén
Marc Lloret
Dani Vega
Xavi Caparrós
Alfons Serra

Espectacle inclòs al XX Festival Internacional de Música de Sabadell

-Publicitat-