Fent camí, exposició antològica de Montserrat Senserrich

0
montserrat senserrich belles arts sabadell

Del 3 de setembre al 5 d’octubre 2019
Inauguració: dimarts 3 de setembre, 19:00 h
Acadèmia de Belles Arts. Passeig Manresa, 22. Sabadell
Exposició comissariada per Nati Ayala amb textos de Maria Balcells


Fent camí. Una exposició retrospectiva. Montserrat Senserrich

Desprès de la seva última mostra a la desapareguda Alliance Française, l’Acadèmia Belles Arts de Sabadell presenta gairebé un centenar d’obres de l’artista Montserrat Senserrich (Vallvidrera 1939),  en una exposició retrospectiva molt completa on podrem transitar entre les diferents etapes de la seva vida a partir de gerros, gravats, pintures al oli i d’altres procediments pictòrics.

Amb una amplia trajectòria dedicada a la ceràmica, el dibuix i la pintura, aquesta mostra vol donar a conèixer el caràcter creatiu d’una autora molt prolífica, en una exposició que ocupa les tres sales del centre.

montserrat senserrich sabadell
Montserrat Senserrich. Obres sobre cartró

La reflexió del pas del temps és present en la seva obra. En el text de Maria Balcells, ens diu “(…)en un gest des acomplexat plasmant les empremtes que el pas del temps ha deixat en la natura, i, en definitiva, a cadascun de nosaltres.”

La Montserrat s’ha inspirat en una figuera per elaborar una serie d’obres on les formes orgàniques es reprodueixen creant així una interessant instal·lació bidimensional.

Deixeble de Lluís Clapés, en el seu estudi del carrer les Paus, materialitzava a través del fang, conceptes abstractes fins que els límits de la matèria la van dur a expressar-se amb unes altres eines.

ceramiques montserrat senserrich sabadell
Ceràmiques. Montserrat Senserrich
-Publicitat-