Clàssics, Festival d’Arts Contemporànies i Pensament. Barcelona

0
classics barcelona festival art

Del 18 d’octubre al 28 de novembre 2019
Barcelona
Clàssics. Festival d’Arts Contemporànies i Pensament. Barcelona

Un festival que vol fer-nos reflexionar sobre allò que ens fa humans

Priemera edició d’un nou festival, a càrrec de La Casa dels Clàssics, que vol posar els clàssics al centre de les energies creatives d’avui, promovent el diàleg amb el passat per donar força i profunditat a la cultura contemporània. Alhora, impulsar relectures dels clàssics que ens emocionin i que ens ajudin a pensar sobre preocupacions essencials de la humanitat, com la bellesa.

“¿Què és la bellesa? ¿Què fa que una persona sigui bella? ¿I una cosa? ¿Les coses són belles o ens semblen belles? ¿Per què ens atrau, la bellesa? ¿Per què ens commou? ¿Per què la busquem desesperadament? I si la trobem, ¿què li passarà a aquell que obtingui les coses belles?, es pregunta Sòcrates. El Clàssics posa textos que segueixen vigents en mans de pensadors, artistes i creadors de tot tipus de disciplines perquè els portin al present amb les seves mirades”. Sira Abenoza. Directora de La Casa dels Clàssics

PROGRAMA

Sílvia Perez Cruz i Andrés Corchero, Les Impuxibles, Tanit Plana i Àlex Rigola, Paula Bonet, Roger Mas i Maria Cabrera, Josep Pedrals i David Soler, Àlex Gorina, El Meu Clàssic,
Història Literària de la Bellesa, Passejos Peripatètics, La Ira

classics silvia perez cruz barcelona

classics barcelona

classics festival barcelona

-Publicitat-