Presentacions de llibres (23 al 29 de setembre)

0
llibres 23 setembre sabadell
Presentacions de llibres per a aquesta setmana
Dimarts 24 de setembre. 19.00 h. Llar del Llibre. Sant Antoni, 20

Miquel Martí i Pol. Somiar demà. 

Editat per Sembra Llibres. L’acte anirà a càrrec de Roc Casagran i d’Hèctor Serra, autor de la biografia.

Miquel Martí i Pol és un dels poetes catalans més populars i estimats de la nostra literatura. Amb motiu del 90 aniversari del seu naixement, el també poeta i periodista Hèctor Serra ha realitzat un gran treball de documentació per homenatjar la seva trajectòria. Una vida marcada pels orígens populars, el treball a la fàbrica, el combat contra l’esclerosi i la incansable militància pels drets socials i nacionals.

Dimarts 24 de setembre. 20.00 h. Librerío de la Plata. Sant Jaume, 8
El trabajo de los ojos.. Mercedes Halfon.

L’autora ve d’Argentina per pocs dies i compartirà un club de lectura sobre El trabajo de los ojos, un llibre fragmentari, preciós i inclassificable sobre la mirada. Amb la participació dels editors de Las afueras. Places limitades. Preu: 8 € (amb picapica)

Dijous 25 de setembre. 19.00 h. Llar del Llibre. Sant Antoni, 20

Arbàgel, un revolt d’amor. 

De Marta Momblant Ribas. Premi Guillem Nicolau 2018.

L’acte anirà a càrrec de Josep Boltaina i de l’autora del llibre.

Situada en un poble del Matarranya que la autora no concreta, ens trobem amb la història de l’Arbàgel i la Sandra: un home de quasi setanta anys descobreix el seu primer amor en un revolt vital, enlluernat i commocionat per un tresor que, sense buscar-lo, li és donat en forma d’una dona lliure, decidida i superlativament femenina que arriba un bon dia al poble per no estar-hi massa temps.

 

-Publicitat-