Bad gateway, Sito Mújica a la Galeria Sis

0
bad gateway sito mujica sabadell sis

Del 4 octubre al 30 de novembre 2019
SIS. Travessia de la Borriana, 6
Inauguració divendres 4 octubre, 19-00 h
Entrada lliure

Bad gateway, Sito Mújica

Google Books és un servei que ofereix el contingut dels llibres que Google digitalitza, converteix el text per mitjà de reconeixement òptic de caràcters i els emmagatzema a la base de dades en línia.

En realitzar una recerca, s’obre una interfície en la qual es visualitzen enllaços de llibreries on aconseguir el llibre imprès, comentaris d’usuaris, llibres relacionats, altres edicions i informació bibliogràfica.

Si el llibre està descatalogat o l’editor ha donat permís, apareixerà una vista preliminar i, en alguns casos, el text complet. Si és de domini públic, es podrà descarregar una còpia en PDF.

A través d’una sèrie de limitacions d’accés i mesures de seguretat, algunes basades en seguiment d’usuaris, la companyia intenta impedir la impressió i la còpia de material amb drets d’autor. Atès que la pertinença d’un llibre al domini públic sovint pot ser una qüestió jurídica complicada, Google limita el nombre de pàgines visibles fins a determinar que la publicació aquesta lliure de tota exclusivitat en el seu accés i utilització.

Google Images és la funcionalitat que ofereix Google per trobar fotografies, dibuixos, infografies i altres elements visuals, implementada en l’any 2001.

Conté en la seva interfície diferents eines de cerca, que serveixen per filtrar els resultats de les imatges, aquests poden ser segons la seva grandària (petites, mitjanes i grans), tipus, formats (JPG, GIF i PNG), per coloració (blanc i negre, escala de grisos i en color), per data i per imatges similars.

Google realitza modificacions en 2010, el nou disseny incloïa l’opció de visualitzar la informació de la imatge i l’ampliació de la fotografia passant el cursor sobre ella, sense necessitat de fer click.

Una altra funció llançada el 2011 permetria arrossegar la imatge fins a la barra del cercador. Aquesta opció és coneguda com a recerca inversa, ofereix dades com: la font original d’una imatge, mida, pàgines amb imatges que coincideixen amb la cerca i imatges similars. També relaciona la imatge amb una paraula o frase que ajuda en cas de voler realitzar una nova cerca.

En 2019 Google torna a canviar l’aspecte de visualització d’imatges, a més les marques podran publicar material publicitari a Google Images i posar enllaços per a la compra de productes.

Under Construction [pàgina en construcció o de manteniment], permet mantenir una pàgina web oculta a les visites mentre s’està desenvolupant o quan s’estan realitzant canvis en el disseny o continguts del lloc.

Les opcions de creació o activació d’una pàgina “under construction” dependran de l’allotjament o suport que s’estigui utilitzant. Encara que existeixen templates amb dissenys previs, és recomanable dissenyar una pàgina específica per al lloc que aporti informació, per exemple la data en què la pàgina estarà activa, contacte o enllaç a xarxes socials.

502 Bad Gateway és un codi d’estat HTTP que indica que el servidor ha rebut una resposta no vàlida de l’altre servidor, de manera que no pot respondre adequadament a la petició del navegador.

Igual que tots els codis que comencen pel número 5, es produeix perquè hi ha un error causat per un element aliè a l’ordinador o navegador, no necessàriament provocat pel servidor final. Per tant, l’error 502 no té res a veure amb configuracions del dispositiu utilitzat, sistema operatiu, connexió a Internet o amb el navegador.

La pantalla de l’error 502 pot variar una mica en funció del servidor del qual es tracti. Apareix amb expressions similars a: “Error 502”, “502 Bad Gateway”, “502 Porta d’enllaç incorrecte”, “502. That’s an error”, etc.

-Publicitat-