Presentacions de llibres (21 al 27 octubre)

0
presentacions llibres sabadell barderi crusafont
Presentacions de llibres per a aquesta setmana
Dimarts 22 d’octubre. 19.00 h. Biblioteca Vapor Badia. Tres Creus, 127

Sé, itinerario de una despedida de Norberto García Hernanz

Amb traducció al català de José Luis García Herrera
Presenta l’acte Jesús Pico Rebollo. Amb la col.laboració de Poesia a Trenc d’Alba

Dimarts 22 d’octubre. 19.00 h. Saló modernista de l’Espai Cultura. Entrada pels jardinets
Miquel Crusafont i l’origen de l’home. La passió d’un pioner de la paleolontologia catalana. Miquel Crusafont Sabater

Presidirà l’acte Carles de la Rosa, regidor de cultura de l’Ajuntament de Sabadell, i hi intervindran l’autor del llibre, Miquel Crusafont Sabater i el director de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, David Alba.

L’acte comptarà també amb la participació de representants de les entitats a les quals va estar vinculat el Dr. Miquel Crusafont i Pairó; com Joan B. Casas, President de la Fundació 1859 Caixa de Sabadell; Josep M. Manyosa, President de la UES; Blai Costa, en representació del Gremi de Fabricants; Josep M. Benaul, Director de la Fundació Bosch i Cardellach; i Àngels Lores, regidora de Cultura de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Divendres 25 d’octubre. 19.00 h. Llar del Llibre. Sant Antoni, 20
La memòria de l’aigua. Montse Barderi, editat per Columna

Premi Prudenci Bertrana 2019

L’acte anirà a càrrec de l’escriptor Genís Cinca i l’autora.

Aquesta és la història de tres generacions de dones: la Clemència, rossa com un fil d’or, nascuda a Bellparatge a finals del segle XIX; la seva filla Rosalia, que viurà tot el procés d’industrialització, i la Núria, neta de la Clemència, que lluitarà per tenir la formació, la llibertat sexual i l’amor que no van tenir mai la seva mare ni la seva àvia. La misèria, el maltractament, la incomunicació i la discriminació marquen les vides d’aquestes dones a la Catalunya més pobra, però també el poder de la reconciliació i de la superació determinen el destí final de les protagonistes. Una novel·la èpica i colpidora que és, alhora, el relat ocult de moltes dones. Una memòria que no s’ha d’oblidar mai.

-Publicitat-