La reina de la bellesa de Leenane. Teatre-Auditori Sant Cugat

0
teatre sant cugat reina bellesa leenane

Diumenge 17 novembre 2019
Teatre-Auditori Sant Cugat. Plaça de Victòria dels Àngels, 1. Sant Cugat del Vallès
19:00h
Entrades: 14-28 € / compra online

La reina de la bellesa de Leenane. De Martin McDonagh

L’òpera prima del dramaturg angloirlandès Martin McDonagh parla d’uns personatges  evorats per la rancúnia en un poble remot de l’oest d’Irlanda.

Al petit poble irlandès de Leenane, a la comarca de Connemara, viuen Mag Folan i la seva filla Maureen. Mare i filla conviuen a base de manipulacions enclaustrades a l’antiga casa familiar. Maureen passa els dies veient com la seva joventut se li va escapant mentre es cuida de la seva mare. L’arribada de Pato i Ray Dooley sacsejarà la rutina de les Folan i farà incrementar encara més la tensió entre elles.

L’obra, que forma part de la primera trilogia de McDonagh titulada The Leenane Trilogy (juntament amb A Skull in Connemara / La calavera de Connemara i The Lonesome West / Oest solitari), parla de la solitud, la sinceritat i les relacions entre les persones i la família, i de com, moltes vegades, repetim els errors i fracassos d’aquells que han vingut abans que nosaltres.

Traducció
Vicky Peña

Direcció
Julio Manrique

Intèrprets
Enric Auquer
Marissa Josa
Marta Marco
Ernest Villegas

Producció
La Perla 29

-Publicitat-