Flors grogues, l’obra més reivindicativa de Werens

0
flors grogues werens sabadell

Del 12 de desembre 2019 al 30 gener 2020
Impaktes visuals
c. Sant Francesc, 15 Sabadell
Inauguració: dijous 12 a les 19.00h
Entrada lliure

Flors grogues

“La violenta repressió que està patint el poble català no té precedents en una Europa del S.XXI que es diu democràtica. El cas de Catalunya és, a dia d’avui i sense cap mena de dubte, la vergonya d’Europa. Però la fèrria voluntat i la persistència dels catalans per defensar la seva cultura i el seu dret a l’autodeterminació està essent extraordinària.

I és en aquest context polític i social, d’empresonaments injustos i detencions arbitràries, d’exilis forçats, de censura inquisitorial, de vulneracions de drets i greuges constants que Werens desenvolupa la seva obra més reivindicativa dels darrers temps. Aquesta que exposa avui, “Flors grogues” és una col·lecció dedicada a la seva gent, que surt al carrer dia rere dia a lluitar per la seva dignitat”.

-Publicitat-