Joan Dausà, Ara Som Gegants a Sant Cugat

0
joan dausa sant cugat

Dijous 9, divendres 10 i dissabte 11 de gener 2019
Teatre-Auditori Sant Cugat. Avinguda del Pla del Vinyet, 48
21.00 h
Entrades: 14- 32€ / compra online

Joan Dausà, fi de gira d’Ara som gegants

Un concert molt especial per gaudir de la poesia musical de Joan Dausà

Ara Som Gegants ha marcat un abans i un després a la carrera musical de Joan Dausà. Amb una seixantena d’actuacions, ha viscut nits màgiques, com el concert de presentació al Tibidabo, a Cap Roig, als Jardins de Pedralbes o a l’Auditòrium de Palma, entre d’altres… Cançons com La Gran Eufòria o Tot Anirà Bé han estat dues de les més radiades dels últims dos anys, a més de la celebrada Caure no feia mal, cantada juntament amb Santi Balmes.

El cantautor, distingit amb els premis Enderrock al Millor Artista i al Millor Disc de Cançó d’Autor, i amb el premi Soundie al Millor Videoclip en Català 2018, ha volgut tancar aquesta exitosa etapa amb un nombre reduït de concerts a teatres i auditoris, prioritzant la proximitat dels seus seguidors, abans de prendre un descans per dedicar-se a un disc nou de cara al 2021.

-Publicitat-