Sinéad Spelman, Sense Títol

0
sinead spelman sis sabadell

Divendres 20 de desembre 2019 al 16 febrer 2020
Galeria Sis. Travessia de la Borriana, 6
inauguració: 19.00 h.
Entrada lliure

Sinéad Spelman: Sense títol

Sinéad Spelman (Irlanda, 1978) presenta a sis galeria les seves últimes produccions.

L’artista “centra el seu treball en la pràctica del dibuix, l’escriptura i l’escultura des d’un vessant intimista que alhora indaga en estats emocionals col·lectius. La seva obra és sovint de traç nu, gestual i gairebé esquemàtic, i plasma personatges en actituds de desafiament i resistència davant les situacions ambigües i inquietants a les quals els subjectes no cedeixen sinó que romanen passius, amb una indolència que, paradoxalment, es pot considerar activa. En moltes ocasions els cossos es presenten incomplets o amb amputacions. Aquesta disfuncionalitat es pot llegir, per tant, com una forma d’estar en vaga permanent” (ICUB, Barcelona).

-Publicitat-