Un tast de tot, trobada poèticomusical amb textos de Joan Oliver

0
un tast de tot sabadell pere quart

Divendres 20 de desembre de 2019
Espai FOC Ventura. Via Massagué, 5-7
20.30 h
Entrada lliure: cal reservar entrada 93 725 17 39

Un Tast de Tot

Trobada poèticomusical a partir de l’obra de Pere Quart amb la companyia LoPereBufa. I acabarem la funció, actors i públic, amb una copa de vi!

Ja ho deia el poeta: «la història ens deu una revolució». Els xais i xaies de LoPereBufa volen seguir lluitant per la llibertat des de la trinxera cultural, amb els versos del poeta com a bandera i que mai no pari la música! Aquest espectacle poèticomusical vol recuperar la figura i el pensament d’Oliver per seguir creient que persistirem i guanyarem. Ei, si pot ser.

Un tast de tot és una experiència escènica que activa els cinc sentits de l’espectador. Volem capbussar-nos a una selecció de poesia reivindicativa de Pere Quart, tastar el vi 5 Quarteres de La Muntada (cultivat a la Vall d’Horta, espai d’infantesa del poeta) i emocionar-nos i divertir-nos amb la millor música en directe. S’ha dit d’Un tast de tot que han estat capaços de ressuscitar al poeta Joan Oliver. Que no us ho expliquin; comproveu-ho vosaltres mateixos. Ei, si pot ser.

Selecció de poemes, direcció escènica, dramatúrgia i actor: Gerard Bidegain
Direcció musical i piano: Alicia Daufí
Soprano: Laia Vidal
Proposta enològica: Adrià Garriga (La Muntada – 5Quarteres)
Producció: Cia LoPereBufa i Restaurant El Forn “Cal Moixó” de Gósol.
Col·laboració: Col·lectiu Pere Quart, Comissió 100 anys de la Colla de Sabadell i Tramateatre.

LoPereBufa

És, en les seves pròpies paraules, “una companyia de xais i xaies fundada entre Gósol i Esparreguera que fa teatre operístic de petit format des del 2016”. L’agost de 2019 van estrenar Un tast de tot, i ho van repetir a  La Quartera, en el marc dels actes del Correllengua organitzat per la CAL, Can Capablanca i Òmnium Sabadell, i al Festival LOLA el mes d’octubre.

 

-Publicitat-