Vals robat, recital poètico-musical il·lustrat

0
vals robat sabadell

Dimecres 18 de desembre de 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrada lliure / entrades online

Vals robat, recital poètico-musical il·lustrat entorn de la Colla de Sabadell

Vals robat és una combinació de propostes artístiques. D’una banda, presenta dos rapsodes recitant textos relacionats amb la Colla i el seu temps. D’altra banda, un grup de música interpreta els seus temes, combinats amb moments de música electrònica. Finalment, dos il·lustradors amenitzen l’espectacle dibuixant tot allò que els suggereix el que van sentint.

El 2019 se celebra el centenari de la Colla de Sabadell. Aquest grup estava format per escriptors i artistes diversos i va impulsar la creació de diverses plataformes culturals, entre les quals l’Associació de Música o les Edicions La Mirada. L’aniversari ha volgut destacar la inquietud del grup per donar a conèixer els nous corrents europeus pel que fa a la literatura, la música i les arts plàstiques.

La Batzuca i Oriol Casas, música
Janot Vila i Cèlia Nolla, rapsodes
Ricard Efa i Pam López, dibuixants
Oriol Casas i Ricard Efa, direcció

Organització: Ajuntament de Sabadell i la Comissió 100 Anys de la Colla de Sabadell

-Publicitat-