V Mostra d’Art Emergent Sabadell 2019. Entrega premis

0
art emergent 2019 sabadell

Dissabte 14 de desembre 2019
Acadèmia de Belles Arts. Passeig Manresa ,20
19.00 h
Entrada lliure

V Mostra d’Art Emergent Sabadell 2019

Aquest any el certamen ha tancat amb una participació de 147 propostes, més que l’any anterior. També s’han rebut molts més vídeos i obres digitals, mentre que l’any anterior hi havia una participació molt notòria d’obra fotogràfica. També cal destacar la internacionalització de les propostes rebudes, bastants candidats eren europeus i americans, també hem tingut un participant de palestina.

Les 30 persones seleccionades són:

Abel Jaramillo
Adrià Gamero Casellas
Albert Garcia-Alzorriz
Ana Riaño
Antoni Maillo
Carolina Valls
Cristina Riesgo
Estampa
Eva Alonso
Felipe García Salazar
Gala Knörr
Hannah Berestizhevsky
Ines Schaikowski
Irene Bou
Jorge Isla
José Luis de la Parra Pérez
Josecarlos Florez García
Joan Cabrer
Judas Arrieta
Llorenç Ugas Dubreuil (Sabadell)
María José Bueno
Maria Yelletisch
Marta Fortes
Natalia Carminati
Olarn Chiaravanont
Oriol Aribau Serret
Otakar Hyps
Paula Rubiano
Paula Vicente
Ral

Programa

19h: Inauguració V mostra Art Emergent Sabadell (AES’19) + Performance “Who Am I? Where Are You?” de Mofuta
19:30h: Entrega de premis AES 2019 – Auditori
20h: Concert Lina Lab. Linalab és una singularitat múltiple. És un tot i una unitat, un so
solitari i una nota. Una freqüència que es manté en el temps per esdevenir més complex, per enredar-se, per convertir-se en soroll; melodia, cançó i després silenci.
Va compondre el seu primer treball, Ecliptica, dins d’un telescopi imitant la seva forma, però en lloc de superposar lents per millorar la mirada i l’observació de l’univers, va
superposar capes de so (enregistraments de camp, guitarres i veus) per produir textures complexes que, quan s’afegien, no veuen, però toquen l’univers.

Al seu segon àlbum, Doom, s’imagina com hauria de sonar el final del món. Proposa quatre escenaris possibles i, a cadascun, construeix acuradament un model a escala, donant com a resultat quatre petites destruccions: quatre petites apocalipsis sonores.
En el seu treball més recent, Still Alive, es va adonar que no hi ha dia lliure, només dies intermedis. No hi ha apocalipsi, ni destrucció èpica, només infinites reordenacions de partícules que originen noves possibilitats sonores infinites.

Linalab no només existeix als escenaris. També entén la música com una investigació. Forma part de TOPLAP explorant i promovent Codificació en viu i Algoraves. Orquestra del Caos, investigant i promovent música experimental i art sonor, a Familiar DIY, desenvolupant dispositius electrònics de so i Sons de Barcelona, fomentant i fomentant l’interès per les tecnologies de so i so.

-Publicitat-