Des del banc dels acusats. Raül Romeva

0
banc acusats raul romeva sabadell

Dijous, 9 de gener de 2020
La Llar del Llibre. Sant Antoni, 20
19:00h
Entrada lliure

Des del banc dels acusats. Raül Romeva

Presentació del llibre  Des del banc dels acusats  de Raül Romeva, editat per Ara Llibres.

L’acte anirà a càrrec de Diana Riba i de Gabriel Rufián.

Després de passar pels centres penitenciaris d’Estremera, Lledoners i Soto del Real, Raül Romeva ha fet dels seus dibuixos una manera d’expressar-se, de comunicar les seves conviccions, de recollir les impressions quan es viu privat de llibertat.

Aquest llibre reuneix els esbossos fets durant els mesos del judici al Tribunal Suprem. No són ni una crònica ni un diari. Són fragments d’un procés en blanc i negre, sovint amb un punt d’humor, que aporten un testimoni valuós viscut en primera persona.

Traços que desdibuixen el temps que vivim des del mateix banc dels acusats.

-Publicitat-