I les idees volen. Animal Religion

0
idees volen sala teatre familiar sabadell

Diumenge 16 de febrer de 2020
La Sala Teatre. Ronda de la Roureda, 24
11.00 h
Entrades: 10 € / compra online

I les idees volen. Animal Religion

Un espai circular i buit. Un cos, un micròfon, sis altaveus i vint-i-quatre llums protagonitzen aquest espectacle de circ contemporani. A través del gest, el so, la mirada o el tacte es convida el públic a participar en aquest viatge ple d’acrobàcia, humor, joc, llum i música. …I les idees volen és un espectacle fresc on pocs objectes tenen molt de pes i petites accions creixen fins a esdevenir escenes intenses, divertides i plenes de complicitat per enlairar-se amb el públic.

Animal Religion treballa per innovar el circ i buscar-hi nous mitjans d’expressió. Des de l’inici de les seves creacions comparteix un espai on la llum, el cos i el so o la música emergeixen simultàniament creant una identitat pròpia.

Fitxa artística

Autoria: Animal Religion (Quim Giron, Joana Serra i Joan Cot Ros)
Producció administrativa: ElClimamola
Coproducció del Mercat de les Flors
Amb la col·laboració del Festival El Més Petit de Tots i el centre de creació Can Gassol de Mataró

-Publicitat-