Jojo. un espectacle multidisciplinar a La Sala

0
jojo lasala teatre

Dissabte 14 de març de 2020
La Sala. Ronda de la Roureda, 24
20.00 h
Entrades: 10 € / compra online

Atenció: aquest espectacle queda ajornat, ja que estava vinculat a una acció artística amb Fridays for Future Sabadell on hi participaven diverses escoles de Sabadell i també s’ha anul·lat. S’està buscant nova data.
JoJo. Cia. Ytuquepintas

No calen paraules per conscienciar de la imperiosa necessitat de preservar el delicat equilibri ecològic del planeta. Jojo va ser el primer orangutan rescatat per l’International Animal Rescue. Ara dona nom a un espectacle que és un reconeixement a les persones que lluiten pel futur del planeta i una recomanable proposta artística.

Més enllà de la tasca divulgadora, Jojo és el protagonista d’un emocionant espectacle de titelles i música en directe (el quart d’aquesta companyia de Mataró des del 2012). El treball amb sorra de l’artista multidisciplinar Borja González ha donat singularitat als seus espectacles.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Borja González
Producció: Quim Aragó
Intèrpret i manipulació: Alberto Munilla
Música: Roc Sala
Disseny titelles: Borja González i Alberto Munilla

 

 

-Publicitat-