La Mobile Week Sabadell, novetats tecnològiques

0
la mobile week sabadell

La Mobile Week és una iniciativa impulsada perl Mobile World Capital (MWCapital) i que va néixer amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania un espai on poder participar activament dels canvis que porten les novetats tecnològiques.

En aquesta segona edició arriba també a Sabadell amb una vintena d’activitats que tindran lloc entre el 26 de febrer i el 28 de març.

La Mobile Week Sabadell mostra el dinamisme i l’aposta de la ciutat per la tecnologia”, tal com afirma el director general d’Innovació i Economia Digital Daniel Marco. És a partir d’aquí que “podrem millorar la qualitat de vida i generar creixement econòmic”.

La programació està coorganitzada per l’Ajuntament de Sabadell, la UAB, l’ESDI, el Consorci Hospitalari Parc Taulí i la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell

La tecnologia ja està present a tots els àmbits de la nostra vida: ha canviat des de la manera que tenim de relacionar-nos, d’aprendre o de buscar feina fins a la manera de moure’ns per les ciutats.

El programa de la Mobile Week comprèn 16 ciutats de tota Catalunya, i ens porta experts que donaran les claus per entendre el panorama actual de tres sectors clau: mobilitat, robòtica i ciberseguretat. Veurem de forma pràctica i interactiva com es manifesta aquesta realitat tecnològica al nostre dia a dia i quin paper hi podem jugar tots nosaltres.

-Publicitat-