Jerusalem, de Jez Butterworth

0
jerusalem principal arquillue sabadell

Dissabte 14 de març de 2020
Teatre Principal. Sant Pau, 6
21.00 h
Entrades: 24, 20, 10 € / compra online

Jerusalem. De Jez Butterworth

Després de la seva estrena al Festival Grec i del seu pas pel Teatre Romea, arriba a Sabadell un dels textos més importants de la dramatúrgia britànica contemporània. Jerusalem, de Jez Butterworth. Es tracta d’una obra que s’ha representat amb gran èxit tant a Londres com a Nova York, i ara ens n’arriba la versió catalana, dirigida per Julio Manrique i protagonitzada pel gran Pere Arquillué.

Johnny Byron, “el Gall”, és un pària, un descastat, un home a mig camí entre un sense sostre i un camell que viu en una caravana aparcada en un bosc del sud d’Anglaterra. La caravana és el centre neuràlgic de Byron i la seva família. Una colla de joves alcohòlics, drogoaddictes i perduts, que veuen en ell la figura del boig del poble i del pare absent, l’amic i el tutor, el company de farra i l’àngel de la guarda.

Fitxa artística

Cristina Genebat, traducció
Julio Manrique, direcció
Pere Arquillué, Elena Tarrats, Chantal Aimée, David Olivares, Marc Rodríguez,Víctor Pi, Adrián Grösser Guillem Balart, Anna Castells, Clara de Ramon, Albert Ribalta, Jan Gavilan i Max Sampietro, intèrprets

-Publicitat-