La trampa. Així va mentir ell al marit d’ella. Pirandello i Bernard Shaw alTeatre del Sol

0
trampa teatre sol sabadell

Del 22 de febrer al 3 de maig de 2020
Teatre del Sol. Sol, 93
Ds: 20.00h / Dg: 19.30 h
Entrades: 12 € / compra entrades

LA TRAMPA. Luigi Pirandello

La trampa, és una de les obres curtes més reconegudes de Pirandello. Va ser escrita el 1898 i estrenada al Teatre Metastasio de Roma el 1910.

La història ens presenta un triangle amorós molt perillós.
Una nit, el Francesco, l’advocat de la família, arriba preocupat a casa de la Giulia per parlar amb ella, ja que durant un viatge que comparteix amb el seu marit, li sembla que aquest es comporta de manera estranya, com si amagués alguna cosa.

AIXÍ VA MENTIR ELL AL MARIT D’ELLA. Bernard Shaw

L’obra va seguir a l’enorme èxit de Candida, que va arribar a ser etiquetat com “Candidamania”. Shaw la va escriure com l’anvers de la mateixa i amb to de comèdia fins i tot fent-hi referències en un to irònic.

L’Aurora, enutjada perquè ha perdut uns poemes dedicats a ella amb declaracions d’amor de l’impetuós Henry, creu que la seva cunyada, la Georgina, els hi ha pres i li preocupa que els ensenyi al seu marit, el Teddy.
El Henry suggereix d’explicar-li la veritat al marit, sense ocultar res i amb la màxima dignitat, però a l’Aurora no li agrada gens aquesta idea i el persuadirà per donar-n’hi una altra versió que els alliberide tota sospita.

Text: Luigi Pirandello / Bernard Shaw
Direcció: Equip de direcció del Teatre del Sol
Traducció i adaptació: Teatre del Sol

 

-Publicitat-