Sisters! Barbara Hammer. Virreina. Barcelona

0
sisters barbara hammer virreina barcelona

Del 9 de juny al 18 d’octubre de 2020
Virreina Centre de la Imatge. Barcelona. La Rambla, 99
Entrada lliure

Sisters! Barbara Hammer.

Aquesta exposició recorre els cinquanta anys de trajectòria de Barbara Hammer (Los Angeles, 1939 – Nova York, 2019), una de les veus més influents del cinema experimental i activista nord-americà. Es tracta de la primera retrospectiva realitzada en el context espanyol.

Barbara Hammer (Los Angeles, 1939 – Nova York, 2019) és una de les autores més influents del cinema experimental i activista nord-americà. Amb vuitanta-tres pel·lícules i una enorme producció de fotografies, dibuixos, performances, collages i instal·lacions, la seva obra registra en clau autobiogràfica com es va articular la dissidència lesbiana i feminista des de finals dels seixanta fins a l’actualitat.

Pionera a explorar políticament la vida i la sexualitat lesbiana i el significat de la mort, així com les històries personals i col·lectives dels qui pateixen la marginació social, Hammer va fer vuitanta-tres pel·lícules —entre curtmetratges i films de llarga durada—, a més d’una enorme producció de collages, dibuixos, performances, fotografies i instal·lacions.

-Publicitat-