Els telèfons mòbils des d’una perspectiva ambiental

0
telefons mobils
Divendres 13 de març de 2020
Biblioteca Vapor Badia. Tres Creus, 127
19.00 h
Entrada lliure

Els telèfons mòbils vistos des d’una perspectiva ambiental

Aquesta ponència vol donar resposta a diverses preguntes que ens podem plantejar sobre els nous productes tecnològics que utilitzem diàriament: d’on provenen els materials que contenen? Actualment reciclem molts telèfons mòbils? És senzill recuperar els materials
que contenen?

Laura Talens, Enginyera Química, Investigadora de l’ICTA
(Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental) de la UAB.

 Mobile Week Sabadell

Sabadell és una de les seus de la Mobile Week 2020, un espai obert de reflexió entorn al desenvolupament tecnològic i digital que tindrà lloc per primera vegada a la ciutat del 26 de febrer al 28 de març i que reunirà experts en la temàtica. A Sabadell el programa d’activitats ha estat fruit del treball conjunt entre Ajuntament de Sabadell, UAB, ESDI, Consorci Hospitalari Parc Taulí i Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell.

-Publicitat-