El Fresc Festival haurà d’esperar al 2021

0
el fresc festival haurà d'esperar al 2021
El Fresc Festival haurà d’esperar al 2021

La incertesa sobre el procés de desconfinament ha portat els organitzadors del Fresc Festival d’Estiu de Sabadell i el Vallès Occidental a cancel·lar la quarta edició que s’havia de portar a terme del 28 de juny al 26 de juliol al Jardí de l’Espai Cultura Fundació 1859, de Sabadell.

Deprés de valorar la possibilitat de canviar les dates, la Fundació 1859 Caixa Sabadell, juntament amb Joventuts Musicals de Sabadell i l’empresa UiU Promotors, organitzadors del Fresc Festival amb el BBVA com a partner principal, han optat per posposar-lo a l’estiu del 2021, moment en que pressumiblement es podrà fer amb plenes garanties.

La quarta edició mantindrà, sempre que sigui possible, els espectacles previstos en la programació que ja estava tancada.

-Publicitat-