La programació cultural s’atura fins l’estiu

0
cultura atura sabadell

Així ho ha notificat l’Ajuntament, referint-se a la programació de la temporada hivern-primavera 2020 prevista a l’Estruch, La Sala Miguel Hernández, La Faràndula i el Teatre Principal.

La situació d’incertesa que es viu actualment i la impossibilitat d’una concreció per donar una data d’obertura dels teatres municipals han estat els elements clau per prendre aquesta decisió. En aquests moments s’està treballant per reprogramar la majoria d’espectacles previstos per aquests mesos a d’altres dates, amb el compromís de que l’afectació al sector cultural sigui la mínima possible.

El cert és que el sector cultural va ser un dels primers que va haver de frenar l’activitat i serà dels últims a poder-la tornar a reemprendre.

La resta d’espais que ofereixen programació cultural de la ciutat tenen l’activitat aturada fins a proper avís, molt probablement també passat l’estiu (Cava Urpí, Teatre Sant Vicenç, Teatre del Sol, L’Alternativa Teatre, El Ciervo Teatre, Acadèmia de Belles Arts, La Báscula, Sonĝi Kune, Àgora, Espai Foc Ventura, Teatre Arlequí). Veurem què passa en el cas de les llibreries i els seus clubs de lectura, conta contes, presentacions, o el dels bars que ofereixen música en viu, i les xerrades, retitals, exposissions, sessions de cinema, …

Festivals, fires, Festes Majors

Això afectarà també a festivals (l’Embassa’t confirmarà noves dates aviat), festes majors com la dels barris del Torrent del Capellà, Nostra Llar, la Concòrdia i Campoamor que s’han suspès o la Fira Medievàlia que també s’ha cancel·lat.

 

-Publicitat-