Un nou temps i espai per l’educació?

0
educació un nou temps i espai escola illa

Dimecres 13 de maig 2020
Canal YouTube de l’Escola Illa
18.00 h
Obert a tothom

Un nou temps i espai per l’educació? Diàlegs de confinament

La primera sessió d’aquests diàlegs girarà al voltant de com la comunitat educativa ha d’afrontar els reptes actuals. El nou paper que jugarà l’escola i la família en l’educació, la gestió d’un nou temps per l’aprenentatge, l’ús de les tecnologies.

Dolors Feixes, Eulàlia Bosch i Agustí Hurtado compartiran la seva experiència en el camp de l’educació i ens acompanyaran i ajudaran a plantejar les principals i urgents qüestions que ens assetgen. Un verdader luxe poder comptar amb la seva experiència.

Eulàlia Bosch és professora de filosofia, escriptora, curadora d’exposicions i dissenyadora de programes educatius vinculats a l’ample domini de les arts. És autora de diversos llibres, entre els quals destaquem , El plaer de mirar. El museu del visitant (Actar 1998), Un lloc anomenat escola (Graó 2010) i Qui educa a qui? Històries breus de llarga durada (Eumo 2013).

Dolors Feixas, mestra d’Educació infantil a l’Escola Cooperativa El Puig, col·laboradora de l’ICE de la UAB i Blanquerna de la URL.

Agustí Hurtado es director de l’escola d’Art i Disseny Illa de Sabadell

Presenta: Oriol Vilapuig.

Cicle Diàlegs de confinament

Espai creat per l’escola d’Art i disseny Illa de Sabadell per repensar i afrontar les qüestions que ens planteja el moment actual. Una plataforma de debat i reflexió que ens permeti gestionar i posicionar-nos en aquest moment d’incertesa. Els centres educatius han de ser claus en la participació i reformulació d’aquest nous reptes per incorporar-los també com a oportunitats en la nostra capacitat de construcció col·lectiva.

Disciplines com l’art, la pedagogia, l’ecologia, la política, l’economia, la filosofia …. mai havien estat tan desdibuixades i necessitades l’una de l’altre. Es parlarà dels límits d’aquestes disciplines per repensar les nostres relacions afectives, els nostres ritmes i respiracions en un món canviant i en costant transformació.

-Publicitat-