Hi som! Cicle de concerts amb sopar als Jardinets

0
hi som! sabadell urpi jardins
Hi Som! Cicle de música amb viu i soparet

Els formats de les activitats culturals s’adapten creativament a les possibilitats de l’etapa covid-19. UiU Promotors ens proposa un cicle de concerts a la fresca amb soparet inclòs, per a les nits dels mesos de juliol i agost. El lloc, la cafetería Urpí als Jardins de l’Espai Cultura de Sabadell.

Artistes propers 

Grups d’aquí comparteixen cartell amb noms consagrats de l’escena musical catalana.

Hi Som! s’obrirà i es tancarà amb propostes sabadellenques. L’inaugurarà, el 4 de juliol, l’Il·lús Teatre Ensemble, una formació integrada per Marina Prades (veu i violí), Oriol Padrós (veu i guitarra) i Jan Fité (contrabaix i arranjaments). El grup oferirà una selecció de temes procedents de les diferents produccions d’Il·lús Teatre amb direcció del propi Jordi Fité.

El 18 de juliol actuarà la cantant i actriu Elena Gadel, acompanyada de Carlos Monfort, que oferirà un recull dels seus temes més coneguts. El 25 de juliol ho farà la terrassenca Gemma Humet acompanyada de Pau Lagardas.

A l’agost podrem escoltar la Judit Neddermann (1 d’agost), el Miquel Abras (8 d’agost) i el Jofre Bardagí (22 d’agost). Tanca el cicle el sabadellenc Roger Padrós (29 d’agost) que presentarà els temes del seu primer EP, titulat Mil más.

Per acabar-ho d’arrodonir, els divendres al vespre i els dissabtes i diumenges al migdia, tindrem sessions gratuïtes de DJ a la terrassa d’Urpí als Jardins.

hi som jardins sabadell

Entrades a la venda

Les entrades anticipades ja es poden adquirir per 19,95€ a través de la plataforma Codetickets. Cada localitat inclou un sopar pica-pica (que es començarà a servir a les 20.30) i el concert posterior, que començarà a les 21.30. El mateix dia de l’espectacle, el preu de les entrades serà de 25€.

I per Festa Major… també Hi Som!

hi som festa major sabadell

-Publicitat-