La Casa Taulé busca nous inquilins. Qui s’anima?

0
la casa taulé sabadell

El desembre del 2018 l’Alliance Française de Sabadell anunciava el seu tancament. Més tard ho feia el restaurant i des d’aleshores, aquesta preciosa casa es troba buida de qualsevol tipus d’activitat.

Fa poc, i mig per casualitat, l’hem vist a través d’un portal immobiliari. S’ofereix en lloguer per 6.000 euros mensuals com a casa senyorial emblemàtica en ple centre de Sabadell. De fet, ja fa més d’un any que la Junta Directiva de l’Alliance Française de Sabadell va vendre l”immoble i posteriorment va ser posat en lloguer.

I en aquests moments de fases i desconfinament col·lectiu no hem pogut evitar pensar que seria fantàstic que la Casa Taulé recuperés el seu ús com a espai cultural i tornés a ser un lloc viu on hi passéssin coses.

casa taule sabadell
Concert al pati de l’Alliance Française de Sabadell

I posats a somniar hem imaginat un centre cultural amb la seva cafeteria/restaurant, on potser hi hagués una llibreria i una escola d’escriptura o de teatre o de cinema, i petits ateliers d’artistes o botiguetes de creadors, o estudis d’arquitectura i de disseny…

És a dir, un espai multidisciplinar viu, de creació. Hem tornat a sentir els batecs dels recitals poètics, dels concerts, de les exposicions… i de la gent

Qui s’anima a revitalitzar la cultura de la ciutat?

 

-Publicitat-