Neix Sol Acadèmia, l’escola de formació teatral del Teatre del Sol

0
sol academia teatre del sol

Ens emociona veure com néixen nous projectes culturals enmig del desert covidià. I el Teatre del Sol ens sorpren amb una acadèmia de formació teatral que s’anomena Sol Acadèmia i que vol formar “actors i actrius d’alt nivell”.

Trenta places disponibles per a alumnes d’entre 12 i 17 anys.

Formació multidisciplinar i personalitzada

La idea és treballar la interpretació, el cant i la dansa a parts iguals, en grups reduits i per edats. Una formació multidisciplinar que segueix un model personalitzat, perquè l’alumne pugui assolir qualsevol repte artístic.

Amb l’ingredient afegit de que a final de curs tots els alumnes podran formar part d’un espectacle de teatre musical. També tindran la possibilitat de col·laborard en les diferents obres que es programi el Teatre del Sol durant la temporada.

El teatre entès com una excel·lent eina de desenvolupament de la identitat i
l’autonomia personal i al creixement emocional, alhora que també permet fer un treball físic. També és una bona manera de fomentar les relacions personals i de grup. Així que, molt bones raons per endinsar-se en el món de la interpretació.

Equip docent

Hi trobem professionals actius en el sector i amb experiència en l’ensenyament de les arts escèniques. L’equip està format per:

Dani Coma (interpretació). Actualment és el director artístic del Mago Pop i cap de
departament de l’àrea de teatre de l’escola Coco Comín. A més també és el creador del grup musical juvenil Macedònia.

Elisabeth Paulet (cant). És actriu i cantant de diferents musicals de Sabadell i Barcelona.
Directora de la coral de l’escola Viaró i cantant de la Cia. NSDanza

Héctor Puigdomènech (dansa). S’ha format a Sabadell i a Barcelona. Ha treballat a l’Institut cultura de Barcelona i a la companyia Brother Bros i ha coreografiat l’òpera infantil Meninos per al Conservatori de Música de Sabadell.

Preinscripció oberta fins el 31 de juliol

A partir d’avui i fins tancar el mes de juliol podreu fer la preinscripció de forma online a través de la pàgina web del Teatre del Sol. La matrícula es realitzarà al setembre. Qualsevol dubte us podeu adreçar al correu electrònic formació@teatredelsol.org.

-Publicitat-