Sabadell, capital cervesera

0
sabadell capital cerversa

Sovint es diu que cal situar la nostra ciutat en el mapa, fer-la destacar amb elements que li donin una identitat pròpia. L’associació Sabadell Cerveser ho té clar i s’ha proposat ni més ni menys que convertir Sabadell en capital cerversera.

L’Acadèmia de la Cervesa serà el primer dels esdeveniments que han inclòs dins l’agenda de propostes cerveseres.

Promoure la cultura de la cervesa

L’Acadèmia Cervesera neix amb la clara voluntat de promoure la cultura de la cervesa a la ciutat i donar una base sòlida de coneixements cervesers als sabadellencs.

Què s’hi pot aprendre?

L´objectiu principal és donar coneixements bàsics sobre la cervesa i la seva història per a què la pròxima vegada que us en beveu una pugueu descodificar-la, interpretar-la i gaudir-la encara més.

Es parlarà de les principals cultures cerveseres, d’estils clàssics, d’aromes, gustos, textures i ingredients, del procés d’elaboració i molt més. Tot això maridat amb històries fascinants al voltant d’una de les begudes més populars i apreciades del món.

Es tracta d’un curs presencial que consta de 4 classes. A cada classe es tractarà una zona geogràfica cervesera amb gran influència dins la història de la cervesa:

Zona 1: República Txeca i Alemanya
Zona 2: Bèlgica i França
Zona 3: Anglaterra i Irlanda
Zona 4: Estats Units i Escandinàvia

Els alumnes podreu escollir les classes segons el vostre interès. Cada classe serà independent l’una de l’altra, excepte la Zona 4, que només la podrà seguir qui hagi assistit prèviament a les anteriors classes. Els alumnes que assistiu a totes les classes rebreu un distintiu al finalitzar el curs.

Les classes tindran lloc a diferents establiments de la ciutat, que per una estona es transformaran en autèntiques aules d’estudi cerveser.  Us hi podreu apuntar a través dels establiments col·laboradors.

L’assistència a l’Acadèmia de la Cervesa és gratuïta i només caldrà cobrir el cost de les degustacions (5 euros).

Sabadell cerveser

L’Associació Sabadell Cerveser s’ha marcat com objectiu “ubicar la nostra ciutat com a punt de referència dins d’aquest nou mapa cultural al voltant de la cervesa. Volem fer de Sabadell una capital cervesera i convertir als sabadellencs en veritables experts cervesers”.

-Publicitat-