Arts escèniques a Terrassa. Programació de tardor

0
fuenteovejuna arts escèniques a terrassa

La programació de tardor d’Arts Escèniques a Terrassa començarà el 19 de setembre i s’allargarà fins el 20 de desembre amb un total de 12 representacions.

Entrades a la venda a partir del 3 de setembre i només es podran adquirir online a: www.terrassaartsesceniques.cat

Fuenteovejuna

19 de setembre. Pati de la Biblioteca Central. Sota la direcció de Ricard Soler podrem veure la reinterpretació d’un clàssic des d’un punt de pista contemporani i on la força dels versos de Lope de Vega es barregen amb un llenguatge molt actual en un espai gens convencional. Una peça que ha guanyat ja nombrosos premis i que ha entusiasmat al públic.

Viejo amigo Cicerón

El 16 d’octubre al Teatre Principal. Una obra dirigida per Mario Gas i encapçalada sobre l’escenari per una de les grans figures de l’escena teatral del país: Josep Maria Pou encarna el personatge de Ciceró, un dels més importants oradors romans, protagonista destacat en les lluites i transformacions a la Roma del segle I aC. Una profunda reflexió sobre la realitat política, social i cultural de la història universal.

Un entorn, un mitjà, un món: una certa contemporaneïtat

El 23 d’octubre al Teatre Principal. Després d’unes lectures-actuacions de Maria de Marias i Andrew Colquhoun (Livemedia), retransmeses «online»des del Turó de les Roques Blanques a l’Anella Verda de Terrassa, ara es podrà veure el resultat en una instal·lació de vídeo i una trobada entre els artistes i el públic per contextualitzar aquests paisatges (culturals, humans, naturals) de Terrassa.

Un dia qualsevol

El 15 de novembre, al Teatre Principal. Una de les obres de més èxit aquesta temporada i on el director Oriol Tarrasón ens explica la història de la Marta, que arriba a la residència Bon Repòs poc desprès de la mort del seu marit. Allà decideix canviar-se el nom i encomanar les seves ganes de viure als seus nous amics. Un espectacle amb noms com Imma Colomer, Pep Ferrer o Quimet Pla que ens convida a riure, però també a reflexionar sobre la vellesa i el pas del temps. Una comèdia que mostra el dilema que apareix quan ens fem grans: viure intensament fins a l’últim moment o deixar-nos arrossegar pel desenllaç previsible.

Potser no hi ha final

El 21 de novembre al Teatre Alegria. Es tracta de l’estrena de la nova peça de la companyia Circ Pistolet que beu d’influencies del circ tradicional, l’humor i la frescor del circ català i una posada en escena pròpia del circ contemporani.

I Jornada de Teatre Inclusiu i Accessible: Festival Simbiòtic a Terrassa

El 29 de novembre al Teatre Alegria. El primer festival d’arts escèniques accessibles arriba per celebrar la primera jornada de teatre inclusiu i accessible a la ciutat. El punt àlgid serà la funció d’Órdago a la grande, una peça de creació col·lectiva amb sis actrius amb i sense diversitat funcional. També es projectarà un documental i es celebrarà un col·loqui.

Festival de videodansa MiTS

El 12 de desembre al Teatre Principal una sessió especial del Festival de videodansa MiTS (moviment i transformació social) que presentarà una mostra retrospectiva on es presentaran les peces premiades des de la seva primera edició. A més, també hi haurà una performance a càrrec de Cecilia Colacrai i João Lima.

La Gavina

El 20 de desembre al Teatre Principal. Una adaptació lliure de l’obra d’Anton Txékhov sota la direcció d’Àlex Rigola i amb noms com Nao Albet, Pau Miró o Mónica López en la interpretació. Una obra que ens convida a reflexionar al voltant de sentiments com la insatisfacció, l’amor no correspost o la solitud. Una versió molt íntima d’una de les grans obres del segle XIX i una forma formidable d’endinsar-nos en l’obra de Txékhov.

la gavina arts escèniques terrassa

-Publicitat-