Puber de Tanit Plana a la Virreina. Barcelona

0
puber tanit plana virreina barcelona

Del 20 d’octubre de 2020 al 21 de febrer de 2021

La Virreina. La Rambla, 99. Barcelona

Tanit Plana (Barcelona, 1975) explora l’adolescència i les seves pràctiques socioculturals a través de 73 retrats de joves que pertanyen a classes i contextos diversos, que es mostren a la càmera de la fotògrafa des d’àmbits urbans teatrals, zones limítrofes on la ciutat adquireix una fisonomia espectral. D’altra banda, es presenta una selecció de 200 vídeos, feta per la investigadora cultural Estela Ortiz, que es van gravar a través de la plataforma TikTok, l’univers sonor de la qual acompanya la visita amb fragments aleatoris de diàlegs, grunyits i música. Oriol Rosell, expert en subcultures juvenils, proposa tres podcasts temàtics basats en una llista de reproducció, amb les tres cançons més escoltades pels participants en el projecte durant el moment en què van ser retratats. Finalment, veiem una frase escrita a manera de pintada mural que Tanit Plana va trobar per casualitat pels carrers de Barcelona. Després d’identificar qui l’havia executada, la frase ha estat recreada per la mateixa autora, massatardmare, en una de les parets de la sala.

-Publicitat-