Del 27 de març al 23 de maig de 2021. Sala Muncunill. Terrassa

Horari: de dimarts a divendres de 16 a 20 h. Dissabtes d’11 a 14 h i de 16 a 20 h. Diumenges d’11 a 14 h. Dilluns tancat

Durant cinc anys, la fotoperiodista terrassenca Gemma Miralda va acompanyar diferents pastors d’altura a diferents zones del Pirineu català i aragonès. “Allà a dalt, a dos o tres mil metres d’alçada, els pastors guarden en solitari grans ramats de tres o quatre mil ovelles. S’hi estan els mesos d’estiu, quan la calor es més forta”.

Durant aquest llarg període de temps, Miralda  ha volgut “representar el fràgil equilibri entre la convivència del dia a dia de les persones i l’entorn de natura, en un dels seus estats més purs com a espai sagrat i de recolliment”. Un projecte fotogràfic que aborda la relació entre l’ésser humà i la naturalesa a través d’una visió íntima i personal.

La mostra fotogràfica està acompanyada d’un fotollibre editat especialment per a aquest projecte.  

03
The sacred and the real. Gemma Miralda
-Publicitat-