29 de setembre al 17 d’octubre de 2021

Entrades: de 9-29 € / compra online Teatre Lliure de Gràcia. Montseny, 47 Barcelona

Torna Bonus Track, l’últim espectacle de Carol López. Una mirada a la vida arribats als cinquanta, amb Dolo Beltran, Paul Berrondo, Borja Espinosa, Andrés Herrera, Vicenta N’Dongo i Bea Segura. 

“En el model de societat que portem, la soledat és força inevitable. Ens devora el sistema i ens oblidem de les coses essencials. Pregunta’t quan fa que no quedes amb els teus amics. Moltes vegades em diuen “he tingut una conversa amb aquest… de xat, eh”. Ja no parlem. Ens comuniquem per WhatsApp. Costa molt quedar. Tot s’anul·la a l’últim moment. Hauríem de cuidar molt més les nostres relacions. També va passar durant el confinament. Confinem-nos, descansem, relaxem-nos. I jo m’estressava amb tota aquesta gent que no parava de fer coses. Crec que sí, que ens hem convertit en persones hiperactives per suplir la soledat. I està bé la soledat si és escollida. Soc molt fan d’estar amb un mateix. Però també penso que hem de cuidar el nostre entorn, el petit comitè, i no el cuidem.” Carol López.

Bonus Track

Creació i direcció
Carol López
 
Intèrprets
Dolo Beltran Bego
Paul Berrondo Manu
Borja Espinosa Félix
Andrés Herrera Flaco
Vicenta N’Dongo Vicky
Bea Segura Emma

Durada: 1h30 min

Bonus Track
-Publicitat-