Dissabte 27 de novembre 2021. De 10 a 20 h. Jardinets de Fundació La Caixa

Flea Market Sabadell

Torna el Flea Market Sabadell, un mercat de segona mà i artesania de petit format que va començar el 2016 i després d’una petita pausa provocada per la pandèmia, ja ha anunciat data per a la propera edició.

Darrera del Flea Market Sabadell hi ha dues entitats culturals ben conegudes de la ciutat: l’Espai Àgora i l’antiga Aliança Francesa que van crear aquest mercat de segona mà on els ciutadans poguessin vendre els seus productes i objectes. Una oportunitat per realitzar una activitat comercial més personal i entre ciutadà i ciutadà on persones anònimes tenen la necessitat de vendre roba, llibres, objectes, o música de segona mà en perfecte estat,

Un mercat de gran èxit a Sabadell, basat en el concepte del street market popular.

Una associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer créixer la comunitat i contribuir a fer mercats de proximitat. Et pots unir a la comunitat a la seva web.

-Publicitat-