Diumenge 26 de setembre a les 21h. Districte de l’Eixample. Barcelona

Nit del Piromusical de les Festes de la Mercè amb Nick June

Nick June és el projecte personal del músic i productor italià Nico Pepi. Després de 10 anys girant amb diferents formacions, Nick June es va llençar al buit i va presentar el seu primer disc, Nowhere boy, a l’octubre de 2019. Es tracta d’un disc autoeditat i coproduït amb Shasta Daisy Produccions: un treball potent i intimista, que va elaborar de forma gairebé artesanal, amb tota l’atenció pels detalls. Indie-rock, pop, funky, soul i electrònica són algunes de les seves influències, des de Jeff Buckley i David Bowie fins a Bon Iver. Us garantim que el seu directe, explosiu i emotiu, no deixa indiferent a ningú.

Tot plegat per fer un concert ben especial, que combinarem amb el meravellós teló de fons dels focs artificials en la Nit del Piromusical de la Mercè 2021.

Fitxa artística

  • Veu i guitarra: Nick June
  • Teclats: Albert Oliveres
  • Bateria: Gala Duran 

Guitarra: Àlex Nevado

Organitzat per: Coincidències. Terrats en cultura a Barcelona i l’Hospitalet. L’experiència comença en el moment en què compres l’entrada de l’espectacle, perquè no saps el punt exacte on tindrà lloc. T’ho comuniquen 48 hores abans de l’esdeveniment.

Entrades: 18 € (compra online)

-Publicitat-