A Sant Cugat ho tenen clar, si volen veure algun espectacle al Teatre-Auditori, no es poden columpiar massa. Les entrades acostumen a volar ràpid. I és que ens trobem davant d’una programació ambiciosa, completa i de qualitat que inclou diverses disciplines artístiques (teatre, música, òpera, dansa, poesia, circ) amb un ampli espectre que satisfà tots els públics. Per a la temporada de setembre 2021 a gener 2022 us esperen 21 espectacles diferents. Us els perdreu?

Teatre

Filumena Marturano, un gran muntatge teatral dirigit per lOriol Broggi. La filla del mar, el musical a partir del clàssic d’Àngel Guimerà. Els Gossos, de Nelson Valente, una comèdia àcida i intel·ligent sobre els conflictes entre generacions i les dificultats per mantenir sempre la coherència dels ideals. La casa de los espíritus, nova adaptació teatral d’una novel·la mundialment coneguda d’Isabel Allende. Encara hi ha algú al bosc, Un relat de les supervivents de la violència sexual a la guerra dels Balcans en diàleg amb una autoficció de la dramaturga Anna Maria Ricart. 53 diumenges, una comèdia sobre tres germans i la seva relació tempestuosa però irrompible. Començar, una comèdia, tendra i divertida, sobre els primers i fràgils moments en què poses el cor en risc i te la jugues. Principiantes, una reflexió sobre què significa l’amor i per què necessitem estimar. El gran comediant, el tàndem Joel Joan i Héctor Claramunt ens porten una divertida i suggestiva comèdia que posarà a prova l’amistat entre dos actors. L’oncle Vània, un gran elenc per una de les obres més importants de la literatura dramàtica del segle XIX i una de les més representatives de l’autor rus.

Encara hi ha algú al bosc

Música

Cécile McLorin Salvant Quintet, guanyadora de la prestigiosa Thelonious Monk International Jazz Competition i de dos Grammy al millor àlbum de jazz vocal, Trencadís, Un espectacle de música i poesia postcontemporània que marcarà la cloenda del 21è Festival nacional de poesia a Sant Cugat. Manel, el grup barceloní cantarà el seu cinquè disc. Harlem Gospel Choir, un dels grups de gospel més reconeguts del món. Petits Camaleons, el festival arriba a la seva desena edició. Samantha, l’exconcursant d’Operación Triunfo presenta les cançons del seu disc “Nada”.

Cécile McLorin Salvant

Clàssica

5a simfonia de Beethoven, un gran concert amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat i la directora israeliana Roit Feldenkreis. Concert de Valsos i Danses un atractiu programa que combina la música clàssica i la tradició popular per celebrar les festes nadalenques. Tribut a John Williams, un concert dedicat a tots els amants de la música que gaudeixen escoltant les bandes sonores de les pel·lícules que els han emocionat.

Òpera

Il barbiere di Siviglia. Òpera a Catalunya presenta una nova versió d’aquesta òpera que ha perdurat en el temps com una de les obres més reeixides de la història del gènere.

Dansa

Gala ballarins catalans al món. Ballarins i ballarines de casa nostra que mostren el seu talent a les principals cases de dansa del món, ens mostraran la seva elegància i excel·lència tècnica com a eix denominador. Dancing Vivaldi, un viatge pels diferents barrocs europeus que ens connecten amb l’actualitat a través de la dansa.

Circ

The End is Nigh, 9 persones a l’escenari provinents de 8 països diferents per explicar-nos la fi del món. I potser l’inici d’un altre. Un espectacle que us farà vibrar amb tota la seva energia circense.

Humor

Javi Sancho parla de la seva relació d’amor i odi amb l’esport, i de la febre esportiva que ens envolta.

En família

Natanam. DA.TE Danza fa un homenatge a la primera infància, acabada de néixer, que es troba en constant moviment, renovació i evolució. Carnaval dels animals. Una faula contemporània sobre la llibertat, l’acceptació de la diferència i l’amistat, que lliga dansa i música.

Poesia

Amb tinta roja, un elenc de luxe ens transmetrà, a través de la poesia, la força de l’imaginari femení. Fil de memòria. 25 anys després, Pere Arquillué torna amb aquest recital dedicat a l’obra d’un gran poeta molt vinculat a la nostra ciutat. Trencadís, Un espectacle de música i poesia postcontemporània que marcarà la cloenda del 21è Festival nacional de poesia a Sant Cugat.

Amb tinta roja
-Publicitat-