Divendres 3 de desembre 2021. 20.00h. Teatre Principal. Sant Pau, 3. Sabadell. Compra online

Suite TOC núm 6 és una proposta multidisciplinària que ens parla sobre la salut mental. El Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) és el punt de partida per parlar dels marges, de les perifèries i la diversitat (de tota mena) que cal que ocupi tots els espais i altaveus possibles.

La malaltia mental i les conseqüències que provoca en aquell qui la pateix i el seu entorn protagonitzen un muntatge amb cinc disciplines en escena, entre elles una intèrpret de llengua de signes que el converteix en accessible per a les persones sordes.

“A Suite TOC explorem l’estigma, explorem com relativitzar aquest patiment, no fent-lo invisible sinó entenent que vivim en una societat malalta on és molt difícil no emmalaltir. Vivim en una societat d’un consumisme i un capitalisme ferotge amb desigualtats profundes que generen un patiment que es fa molt difícil de sostenir individualment”.

Teatre, dansa, música, gest i paraula s’uneixen en un muntatge íntim i punyent, guanyador de dos Premis Butaca i que hauria de veure qualsevol persona interessada en el fet escènic i la salut mental. És a dir, tothom.

Postfunció Suite Toc núm 6

Hi haurà una trobada amb els membres de l’equip artísitc al Saló del Teatre Principal

FITXA ARTÍSTICA

Ariadna Peya i Clara Peya, direcció

Clara Peya, composició i interpretació musical

Ariadna Peya, coreografia

Maria Velasco, textos

Judith Pujol, traducció

Clara Peya, Ariadna Peya, Pau Vinyals,

Elia Farrero i Adrià Vinyals, intèrprets

-Publicitat-