27/01/2022 al 06/03/2022. Teatre Nacional de Catalunya. Barcelona

Desig és la inquietant història d’un matrimoni que veu interrompuda la seva vida rutinària. Trucades anònimes i un cotxe que fa llums al costat d’una carretera. La misteriosa connexió amb una parella de desconeguts. Els records d’una nit que gairebé s’havien esborrat.

Quatre personatges moguts pel desig.

Un text de Josep Maria Benet i Jornet d’atmosfera fantasmagòrica i onírica on el desig n’és el protagonista.

Tal com explica la Sílvia Munt, directora de l’espectacle: “L’obra de Josep Maria Benet i Jornet, mitjançant un gran exercici críptic, enterra una història sota un text i sota una trama on, aparentment, no hi passa res. Aquestes traces soterrades són les que motiven a introduir-se en un món on allò que és veritat i allò que és somni, desig, es creuen constantment, o no. Perquè és cert que contínuament estem jugant en un doble univers: allò que ens passa i allò que voldríem que ens passés.

El desig arrenca de l’avorriment, el que ens obstinem a amagar, però que existeix amb tossuderia. El desig ens fa caminar, ens fa volar. Agreixo aquest pas cap a l’abisme que m’ofereix el Papitu. Aquest pas que va fer ell amb valentia el 1989. Aquesta empenta a l’esquena que et fa saltar i et fa ser valent, irremeiablement. Quatre personatges, enmig d’un no-res, que busquen el seu desig…

Fitxa artística

Autor: Josep Maria Benet i Jornet

Direcció: Sílvia Munt

Intèrprets: Laura Conejero, Carles Martínez, Raimon Molins i Anna Sahun

Horaris

Dimecres a les 19 h (2 i 9 de febrer funció escolar a les 11 h)
Dijous, divendres i dissabte a les 19 h
Diumenge a les 18 h

Durada: 1 h 25 min

Compra online

-Publicitat-