Dissabte 26 de febrer de 2022. 20.h. L’Estruch, Sant Isidre, 140. Sabadell

Presentació dels treballs dels quatre finalistes de la setena edició del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre. Aquest guardó busca potenciar el treball de joves creadors i intèrprets, oferint-los un ajut econòmic a la producció, així com l’exhibició de la peça guanyadora i de les finalistes en contextos professionals.

Les quatre peces finalistes son:

  • Me parece que sufro lo que en mi profesión llaman nostalgia, de Javier Ara i Enrique López
  • Las ondas de la guitarra, d’Adrián Vega
  • Antes todo esto era campo, de l’Associació Unaiuna, integrada per Marina Fullana i Laura Lliteras
  • Black sun, de María Jurado.

Me parece que sufro lo que en mi profesión llaman nostalgia planteja un viatge emocional i intimista sobre una manera d’entendre el món i busca, per sobre de tot, activar la imaginació dels espectadors.

Las ondas de la guitarra té com a punt de partida el concepte de la geometria de l’espai i la composició del so a través de la dansa, prenent com a instrument d’inspiració la guitarra i l’interès per la hibridació de llenguatges com el hip hop, la dansa contemporània i el flamenc.

Antes todo esto era campo proposa un viatge sensorial, interactiu i estètic que vol reflexionar sobre el canvi en les relacions humanes i la dependències de la tecnologia.

Black sun vol situar l’espectador en la malenconia cíclica i acumulativa a través de referències que generen punts negres que xuclen qualsevol petit fil d’esperança.

Coreografies de:
Javier Ara i Enrique López
Adrian Vega
Laura Lliteras i Marina Fullana
Maria Jurado
Durada: 90 minuts

El Premi de Dansa de l’Institut del Teatre compta amb la col·laboració del Grec Festival Barcelona, Mercat de les Flors, Graner, Teatre Auditori de Sant Cugat, SAT Espai Dansat, La Caldera Les Corts, el Centre Cívic Barceloneta i l’Associació de Professional de la Dansa de Catalunya APdC i L’Estruch.

Entrades: 10 € / compra online

-Publicitat-