17/03/2022 al 17/04/2022. Sala Tallers. TNC. Plaça de les Arts, 1. Barcelona

Harakiri batega fort. Tensa i alivia. Acarona i sacseja. Ens somriu. Ens empenta. Furga endins per, després, alliberar-nos.

Harakiri vol lliurar de tabús i estigmes tot el que envolta el suïcidi per contemplar-lo com una opció racional. A l’escena, lloc que permet reviure i remorir els morts, es produeix una cita impossible entre dos adults que, un dia, en un petit univers, van ser mare i fill. És possible que una mare ens ensenyi més morta que viva? És possible que el suïcidi d’algú ens faci més lliures?

Amb un llenguatge propi que combina música, dansa i text i sempre amb la voluntat de fer activisme a través de l’art, Les Impuxibles també han parlat dels trastorns i la salut mental a Suite TOC núm 6. i de les violències sexuals a AÜC-el so de les esquerdes.

Fitxa artística

Harakiri és una creació de Les Impuxibles.

Direcció: Les Impuxibles (Clara i Ariadna Peya)

Text: María Velasco

Amb: Sílvia Capell, Haley Diallo, Montse Esteve, Helena Gispert, Kiko López, Ariadna Peya, Clara Peya i Pau Vinyals

Entrades: de 8 a 20€ / compra online

-Publicitat-