Fira Lliteral 2022. Dies 21 i 22 de maig. Fabra i Coats. Barcelona

Literal, la fira d’idees i llibres radicals, celebrarà la seva 8a edició els dies 21 i 22 de maig de 2022 al recinte de la Fabra i Coats, a Barcelona. Literal és una fira d’editorials i llibreries independents especialitzades en pensament crític.

Aquesta edició tindrà un format presencial amb un centenar d’editorials al mercat del llibre i una cinquantena de converses, debats, presentacions, poesia i contacontes, entre altres activitats. Els expositors estaran oberts al públic cada dia de 10h a 21h.

literal 2022 2021

Literal Pro, espai professional

En paral·lel, els dies 19 i 20 de maig, la fira reobrirà el seu espai professional, Literal Pro, un mercat professional del llibre radical que es va organitzar per primera vegada el 2019 per iniciativa de les editorials Tigre de Papel Ediciones, Bellaterra Ediciones, Verso Books i La fabrique. Aquesta primera edició va reunir gairebé un centenar d’editors, la meitat de procedència internacional. LITERAL PRO comptarà amb un mercat editorial, reunions B2B, espai de treball en xarxa i classes magistrals.

-Publicitat-