Del 29 de juny al 31 de juliol de 2022. Sala Beckett. C. de Pere IV, 228

Sinopsi Al final, les versions

La Sara i l’Adri, una parella jove, s’instal·la en una masia, no gaire lluny de Girona. De seguida coneixen el veí, l’Álex, que viu sol en una casa a poques passes de la seva i amb qui comencen a establir una relació que es consolida la nit que ell els convida a sopar. Acabada la reunió, i ja de matinada, la Sara no pot dormir i, en mirar per la finestra, veu el seu veí, ajupit a terra, mig nu, mirant-se de manera obsessiva la casa on viuen i, en concret, la finestra del dormitori que ocupen… Les nits següents, l’Álex continua fent la mateixa estranya aparició.

Culpes imposades, redempcions que es fan esperar molts anys, somnis, retorns, visions i finals formen part d’una història intensa que ens parla d’aquell territori en el qual conviuen els vius i els morts, els qui ja han marxat i els qui, potser malgrat seu, encara hi són.

Al final, les versions. Autoria i direcció: Llàtzer Garcia

Repartiment: Joan Carreras, Laia Manzanares, Joan Marmaneu i Xavi Sáez

Llàtzer Garcia es diploma en interpretació al Col·legi de Teatre de Barcelona i s’inicia en dramatúrgia a l’Obrador de la Sala Beckett i assistint a classes de l’Institut del Teatre. Treballa com actor i com ajudant de direcció de Xicu Masó, d’Helena Tornero i de Pau Miró.

Entrades: 11 a 22€ / compra online

Horari: de dimecres a dissabte, 20:30h / Diumenge, 18:30h

-Publicitat-